We love eBooks
    Baixar Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita (Finnish Edition) pdf, epub, eBook
    Editora

    Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita (Finnish Edition)

    Por Markus Ahonen

    Sobre

    Miksi yksi haikara lähtee matkalle kolme vauvaa mukanaan ja miksi yksi vauvoista jää viimeisenä odottamaan? Mitä kouluhaltioiden työhön oikein kuuluu? Mitä tapahtuu, kun merirosvo parantaa tapansa ja jää maihin? Mitä maatilan johtajan lupaamalle palkkiolle käy? Kuinka mielikuvitukselliselle tasolle naapurusten kilpailu voikaan yltyä? Miksi Kaino Onninen muuntautuu ravihevoseksi, jalkapalloksi tai ovenkahvaksi? Mitä tapahtuu, kun pisamabuumi valtaa koko maailman? Ja miten huolehtivainen susiäiti on? Mitä pyörätuolissa istuva Samuli-poika ja ystävänsä Lasse näkevät taivaalta saapuvan? Ja mitä delfiini ja mies taivaanrannassa yksinäiseltä saareltaan tai kuu-ukko kuusta näkevät?
    Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita sisältää 11 tarinaa. Paikoin syvällisissä ja kauniissa tarinoissa käsitellään vakaviakin asioita hienovaraisella tavalla, joka sopii luettavaksi sekä lapsille että aikuisille.
    Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita on Suomen e-kirjalistojen kärkeen rikosromaaneillaan nousseen Markus Ahosen toinen tarinakokoelma lapsille.
    Baixar eBook Link atualizado em 2017
    Talvez você seja redirecionado para outro site

    Relacionados com esse eBook

    Navegar por coleções