We love eBooks

    Hoe te Stress verlagen: en Fast Track uw geestelijke gezondheid (Stress – Stress Management – Stress Test – Stress Free – Stress Relief – Stress Reduction … Gezondheid – Meditatie -) (Dutch Edition)

    Por Samantha Harrison

    Sobre

    In een sociale klasse van de wetenschap loopt een leraar de kamer rond. Ze heeft een rubber in haar hand. Niets bijzonders gewoon een gewone goedkope rubber. De leerlingen zijn nieuwsgierig als ze legt uit dat ze wilde een experiment uit te voeren. Ze vraagt ​​elke student aan het rubber voor 5 seconden vast te houden en door te geven rond. Als elke student het rubber heeft geoordeeld, liep ze op en neer de gangpaden de studenten begonnen te angstig.

    "Hoe zwaar denk je dat dit rubber is?" Vroeg ze elke individuele student. Ieder van hen kwamen terug met verschillende maten in lbs. Alle maar behalve één.

    De jonge man zei: "Het hangt ervan af hoe lang je het rubber en wat uw positie is miss hold" Precies, het hangt af hoe lang je het te houden voor. Het was niet belangrijk hoe zwaar het rubber was, kon ze samen met vele anderen houden het voor uren. Toch veranderen de positie en strek haar arm na een paar minuten haar arm zou beginnen pijn te doen.
    Stress heeft precies hetzelfde effect, het hangt allemaal af van hoe het wordt uitgevoerd en hoe lang voor. Little korte afleveringen van stress zijn inderdaad goed voor u, het krijgt de adrenaline in ons lichaam, maar langdurige periodes van stress kan langdurige schadelijke gevolgen hebben. Letting spanning spiraal uit de hand kan leiden tot een kernsmelting. Dit kan worden vermeden als je gewapend met de kennis over hoe om te gaan met stress.

    Dit boek bevat bewezen stappen en strategieën over hoe om stress te beheren op een manier die het ofwel kan worden voorkomen of verminderd indien niet geëlimineerd.

    Om te beginnen, stress en de oorzaken moeten eerst worden opgevat als hier beschreven. Dit moet worden gedaan omdat stress het probleem moeten worden gedefinieerd en geïdentificeerd. Geen oplossingen en oplossingen kunnen worden ontwikkeld zonder kennis van de situatie. Nadat dat gebeurd is, wat follow zijn de verstrekte informatie en suggesties over hoe te controleren, reguleren en te neutraliseren stress. Er zijn werkbare en praktische manieren en middelen die de persoon die lijdt aan stress het goed kan beheren.

    Hier is een voorbeeld van wat je zult leren ...

    Stress, de aard en de Bron
    Het leven in vrede en zonder stress
    Het voorkomen en verminderen van de belasting
    Hoe om te werken met stress
    Hoe om stress te beheersen verminderen technieken in minuten
    Hoe de uitvoering van deze tips in het dagelijks leven (niet alleen pluizige boek wereld!)
    Real life voorbeelden van stress triggers en hoe ze te bestrijden
    Hoe meer bewust zijn en gelukkig zijn!
    Wat gelukkig werkelijk is en hoe je het kunt bereiken!
    Krijg tips van wereldberoemde experts in het veld
    Leef een Gezond Leven
    Veel, veel meer!

    Download uw exemplaar vandaag nog!
    Baixar eBook Link atualizado em 2017
    Talvez você seja redirecionado para outro site

    eBooks por Samantha Harrison

    Página do autor

    Relacionados com esse eBook

    Navegar por coleções