We love eBooks
    Baixar Guia de Viatge a Carcassona: Diari de Viatge (Catalan Edition) pdf, epub, eBook
    Editora

    Guia de Viatge a Carcassona: Diari de Viatge (Catalan Edition)

    Por Jorge Mir

    Sobre

    Revisat i editat al març de 2015.

    Aquest llibre és el relat de l'experiència viscuda durant un viatge de 4 dies a Carcassona a la tardor i en el qual vam visitar la famosa ciutat medieval, patrimoni de la UNESCO.

    El diari del nostre viatge et transportarà a l'època medieval i al conflicte càtar. Vam visitar la ciutadella fortificada, el Château Comtal, la basílica de Saint Nazaire, el pont vell ... i vam fer dues rutes en cotxe per visitar alguns castells, torres fortificades i basíliques dels voltants (els Castells de Lastours, la gruta de Cabrespine, l'Abadia de Caunes-Minervois, l'Abadia de Saint Hilaire, els castells d'Arques i Villerouge-Termenès i algun poble curiós).

    També t'expliquem la ruta "pintoresca" des de Perpinyà a Carcassonne passant per les Gorges de Galamus, Rennes-le-Château i el castell de Coustaussa.

    ¿Què hi trobaràs al llibre? Una descripció dels llocs que visitarem amb consells útils, fotografies, adreces (i coordenades GPS), horaris, preus de les entrades ... A més de notes històriques, detalls arquitectònics i curiositats ...

    Et servirà aquest llibre? Aquest llibre pot ajudar-te si estàs planejant una escapada o buscant informació per conèixer Carcassona i t'interessa la història medieval.

    Desitgem que la nostra experiència i el nostre llibre et serveixin d'ajuda.

    Edició revisada el març de 2015.
    Baixar eBook Link atualizado em 2017
    Talvez você seja redirecionado para outro site

    eBooks por Jorge Mir

    Página do autor

    Relacionados com esse eBook

    Navegar por coleções